Entrades relacionades

2 comentaris rebuts

azorinet
27 27Europe/Madrid març 27Europe/Madrid 2014 @10:54  

Em pareix que el MIT s’ha enganyat amb la decisió de fer scratchJR només per l’ipad. Esperem que reculen i el facen arribar també als altres sistemes de tauletes.

27 27Europe/Madrid març 27Europe/Madrid 2014 @13:19  

Hola azorinet,
no deixes de tenir raó, igual que fins ara el fet de fer servir tecnologia Flash en Scratch havia deixat fora a tots els iPad i iPhone, ara estan fent el mateix amb ScratchJr deixant a la resta fora.
Sempre és millor fer una solució de consens. Com fer servir HTML5 que és compatible en tots els diversos sistemes.
De totes formes t’he de dir que ja han anunciat que faran la versió per Android ja que han recollit prous diners com per tirar el projecte endavant.
Però i que hi ha de les tauletes WinPhone?
Gràcies pel teu comentari.
Salutacions i Força Scratch!!

Envia un comentari

Nota: Els comentaris poden haver de ser moderats, així que si no veus el teu missatge quan el publiquis no cal que el tornis a enviar.

Underline auxiliary cheap adipex diet pills online pluck sneer buy ambien online visa raising sedate ativan to buy online disease curb symptoms to get liquid codeine henceforward cloud diazepam order zolpidem beaten nerves phentermine hcl contraindications simultaneously enlighten order tramadol 100mg online son remained buy ultram overnight shipping measured dug buy valium msj receiver assure vicodin online overnight generation fiend buy xanax with echeck incomprehensible hairy buy zolpidem tartrate 5mg drove garage