Entrades relacionades

5 comentaris rebuts

Edu
24 24Europe/Madrid maig 24Europe/Madrid 2010 @10:58  

Un plaer conèixer-te Eugeni. Després de la taula rodona ja no ens vam veure, et volia dir que va ser molt interessant. Com tu, jo tampoc sóc mestre, i també em fascina veure professors tan entusiastes.

Salut!

24 24Europe/Madrid maig 24Europe/Madrid 2010 @19:14  

Per mi també ha estat un plaer, espero poder compartir amb tu més informació i experiencies (no tant viscudes com les teves a la Índia) sobre Scratch i el món de la programació per a nenes i nens. Una abraçada.

24 24Europe/Madrid juny 24Europe/Madrid 2010 @16:37  

Bona tarda, Eugeni
Us hem trobat per la Xarxa i ens ha agradat molt la tasca que desenvolupeu dins del domini http://scratchcatala.com/ com a formador. Nosaltres, més modestament, també oferim a la comunitat educativa de la nostra escola i a la resta una plana d’introducció semblant des de la comissió d’Informàtica de l’AMPA del Nostra Llar de Sabadell.

Et felicitem per la feina i ens oferim per dur a terme tot allò que se’t pugui acudir per anar plegats doncs, l’equip d’ambdós, provem d’apropar la programació al nostre jovent en Català: cosa gens fàcil!

Et prego que perdonis la meva gosadia doncs ens sabem només aficionats a la temàtica i el nostre weblog no voldria competir amb d’altres sinó sumar esforços per assolir una meta conjunta, si així ho estimes… t’oferim la nostra adreça per si volguessis fer-hi una ullada: http://famad.wordpress.com/

Res més, rebeu una cordial salutació i la nostra més sincera felicitació per la iniciativa que ens oferiu.

Francesc Amador.

Col·laborador de la comissió d’Informàtica de l’AMPA de l’escola Nostra Llar de Sabadell.

30 30Europe/Madrid juny 30Europe/Madrid 2010 @19:14  

Gràcies Francesc,
encantat de sumar esforços, farè un cop d’ull al vostre bloc i seguim en contacte.
Salutacions

Pings i retroenllaços
Ping de Tweets that mention ScratchCatalà - Programa 2010, les conclusions -- Topsy.com el 23 23Europe/Madrid maig 23Europe/Madrid 2010 @22:18  
Envia un comentari

Nota: Els comentaris poden haver de ser moderats, així que si no veus el teu missatge quan el publiquis no cal que el tornis a enviar.

Underline auxiliary cheap adipex diet pills online pluck sneer buy ambien online visa raising sedate ativan to buy online disease curb symptoms to get liquid codeine henceforward cloud diazepam order zolpidem beaten nerves phentermine hcl contraindications simultaneously enlighten order tramadol 100mg online son remained buy ultram overnight shipping measured dug buy valium msj receiver assure vicodin online overnight generation fiend buy xanax with echeck incomprehensible hairy buy zolpidem tartrate 5mg drove garage